MTB Spor

Ønskes yderligere information om sporene så kontakt Nyborg Cykle Klub.

Æblesporet

Spordata

Længde: 3.8 km

Højde: 70 meter

Pris: Dagstur 25,- kr. | Årskort 200,- kr.

Beskrivelse

Sporet er beliggende tæt ved Lillemølle ved Refsvindinge nord for Lillemøllevej. Sporet er ikke afmærket med pilskilte, men sporforløbet giver sig selv. Der er ikke andre stier/veje i området.

Sporet er som regel farbart hele året. Sporet må betegnes som middelsvært og kuperet med mange op- og nedkørsler og sving.

Ved enkelte svære passager er der mulighed for at vælge en B-linje.

MobilePay til 43470 – (anfør Æblesporet)

Sporet kan benyttes frit af Nyborg Cykle Klubs medlemmer..

Sporet må kun køres i de lyse timer. 

Teglværkssporet

Spordata

Længde: 2.8 km

Højde: 14 meter

Pris: -

Beskrivelse

Sporet er beliggende i Teglværksskoven med startsted ved den lille parkeringsplads ved ”Højevej”. (Tilkørsel fra Strandalléen) Sporet er afmærket med pilskilte ved passageaf andre veje/stier i skoven.

Sporet kan køres af alle og må betegnes som let. (Blåt) Sporet er meget varieret med et godt flow og byder ikke på mange højdemeter.

Sporet er godt til at træne tekniske færdigheder i de snævre passager og sving mellem træerne, og ved andre små forhindringer på sporet.

Sporet kan benyttes frit og må også køres i mørke.

Bøllevængesporet

Spordata

Længde: 3.6 km

Højde: 58 meter

Pris: -

Beskrivelse

Sporet er beliggende i den sydvestlige del af Kajbjergskoven tæt ved Kogsbøllehytten. Startstedet er beliggende midt i skoven syd for Stevnshøjvej. Sporet er ikke afmærket med pilskilte.

Sporet kan køres af alle og må betegnes som let. De 3.6 km er varierede med ca. 58 højdemeter pr. omgang. Mange sjove passager og et godt flow.

Bøllevængesporet er klubbens første MTB spor og er restaureret flere gange efter storme og skovarbejde iområdet. Sporet kan køres det meste af året, men er bedst i de tørre perioder, da jorden er meget leret.

Sporet kan benyttes frit, men må kun køres i de lyse timer.